Auton ilmastointihuolto Kotka

 

Auton Ilmastointi huolto Kotka 

Ilmastointilaitteen huollon yhteydessä tarkistetaan laitteiston tiiveys. Samalla täytetään kylmäainetta (R134a) kennostoon ja tehdään kosteuden poisto. Tiiveys tarkistetaan sekä väriaineella että alipaineella.
Kylmäaineen lisäyksen lisäksi lisätään kompressoriöljyä tarvittava määrä ja UV-väriainetta jotta vuodon sattuessa se on helppo paikantaa.
Lopuksi testataan ja tarkastetaan ilmastointilaitetta ja todetaan sen toimivaksi.
On suositeltavaa vaihtaa raitisilmasuodatin ja samalla kannattaa kennostoa desinfioida tämä maksaa 20€ lisää + suodattimen hinta

 

lmastointi on tärkeä huoltaa
Auton ilmastointia on tärkeätä huoltaa mielellään parikin kertaa vuodessa. Tämä varmistaa sen että ilmastointi toimii täysin valmistajan tarkoituksen mukaisesti

Lue lisää

Ilmastoinnin tehokkuus
Jotta ilmastointi olisi tehokasta ja ympäristöystävällistä on tärkeätä varmistaa että järjestlmässä on tarpeeksi jäähdytysainetta eikä järjestelmässä ole vuotoja. Ilmastointihuollon yhteydessä Caaraklinikalla varmistetaan että järjestelmässä ei ole vuotoja ja lisätään kaikkia aineita automallille sopiva määrä.

Lue lisää

Ilmastointi huolto Kotkassa
Caaraklinikka Kalevi Niemi Oy hoitaa auton ilmastointilaitteen huollosta nopeasti ja edullisesti. Huollon yhteydessä varmistetaan laitteen tiiveyden ja tarkistetaan sisäilmansuodatinta.

Lue lisää

Nopea ilmastointihuolto
Auton ilmastointihuolto Kotkassa tapahtuu nopeasti kun käytät Caaraklinikkaa, meillä saat laadukaan palvelun ja varman huollon.

Lue lisää